The FortuneBelly story


Bij terugkomst van een super mooie wereldreis was ik eruit: ik wil mensen met buikklachten nóg bewuster maken van het feit dat natuurlijke voedingsstoffen écht kunnen bijdragen aan een gelukkig, onbezorgd & stabiel leven! Waar komt deze visie vandaan hoor ik je denken, ik leg het je graag uit :)

 

Mijn naam is Mireille Hoeks, en ik ben de oprichtster van FortuneBelly. De jongste van drie zussen en opgegroeid in een warm gezin in het Brabantse Maarheeze. Tot mijn vijfentwintigste heb ik structureel last gehad van milde buikklachten, waarna bij mij in 2015 'colitis ulcerosa’ is geconstateerd. Mijn sociale, vrolijke en zorgeloze leventje in Amsterdam moest ik met pijn in het hart staken door de impact van de medicatie. Dit zette me aan het denken: ik wilde mijn ‘oude’ leven terug. En besloot zodoende zelf op zoek te gaan naar natuurlijke alternatieven om mijn buik stabiel te krijgen én te houden.

Research

Na maanden van online research over mogelijke oplossingen adviseerde mijn zus, die in Amerika woont, om azijn als mogelijk alternatief eens te onderzoeken. Na een online studie waarin ik op diverse gezondheidsvoordelen van azijn stuitte, besloot ik - ondanks de vieze smaak - dit product eenmaal daags in de ochtend te drinken en te kijken naar de effecten. Deze bleken voor mij ongelofelijk positief: al twee jaar lang heb ik geen enkele opvlamming meer gehad én is mijn buik stabiel!  

FortuneBelly

Graag wilde ik deze ervaring direct delen, maar ik was nog niet tevreden met de smaak van azijn: deze smaakt zoals je waarschijnlijk al verwacht niet 'naar meer' ;). Daarbij kwam ik er al snel achter dat er meerdere natuurlijke azijnen bestaan met verschillende positieve effecten. Daarom ben ik zelf het lab ingedoken om voor jullie een drinkbaarder product op basis van azijn te creëren. Een natuurlijk product, waar ook mensen zonder buikklachten hun voordeel mee kunnen doen. Zodoende is FortuneBelly ontstaan: een combinatie van azijnen met natuurlijk gembersap om je dag goed mee te beginnen. 

 

Enjoy!

 

Veel liefs, Mireille

 

Ontdek FortuneBelly