FAQ


Waarom zit FortuneBelly in een glazen fles?

Wij kiezen er strikt voor om alleen glazen verpakkingen te gebruiken, om de eenvoudige reden dat het geen giftige stoffen afgeeft aan de FortuneBelly vloeistof. Dit, in tegenstelling tot plastic flessen. Ook betekent het dat we beter omgaan met de natuur omdat glas volledig te recyclen is!

 

Wat zit er onderin mijn FortuneBelly fles?

Het bruinachtige 'goedje' dat je op de bodem van je fles ziet drijven, is wat er overblijft wanneer het product is gefermenteerd, niet wordt gepasteuriseerd en ongefilterd blijft! Je zou het kunnen zien als bevestiging van de natuurlijke staat van het product. In de wereld van azijnen wordt het 'de moeder'/'the mother' genoemd, dat voornamelijk bestaat uit azijnzuur en een voordelig effect heeft op de spijsvertering.

Bij het pasteuriseren van azijn wordt de azijn verhit waardoor de goede enzymen en mineralen, aminozuren eruit worden gehaald, juist iets wat FortuneBelly graag wil behouden!

 

Waarom zou ik FortuneBelly dagelijks voor het ontbijt drinken?

Als je het 's morgens als eerste gebruikt, bereid je je maag voor op de consumptie van zetmeel en helpt het je voedsel efficiënter te verteren. Voor sommige mensen voelt dit op nuchtere maag niet zo fijn aan, probeer zelf wat bij jou het fijnste voelt! (tip : bij sommige werkt lauw water wat verzachtender).

 

Waarom zou ik FortuneBelly aanlengen met water?

FortuneBelly is een concentraat en door de hoge zuurgraad is het gevaarlijk om het puur te drinken, dit raden wij iedereen dus ten zeerste af! Meng het altijd met water (of heb je een voorkeur voor een andere vloeistof bijvoorbeeld kokoswater of bruiswater, dan mag dat natuurlijk ook :))

 

Waarom zou ik FortuneBelly met een rietje drinken?

Omdat de inhoud van nature zuur is, kan het je glazuur van je tanden bij langdurig gebruik beschadigen. Om die rede adviseren wij FortuneBelly altijd met een rietje op te drinken!

  

Waar kan ik FortuneBelly-producten vinden?

FortuneBelly kan via de pagina 'producten' direct worden aangekocht.

 

Kan ik FortuneBelly online kopen?

Ja dat kan zeker! Koop er gewoon 1 om te proberen of bestel het double pack, zodat je genoeg voorraad hebt voor de komende weken en meteen een mooie korting ontvangt!

 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Voor bestellingen vanaf € 40,- die binnen Nederland kunnen worden afgeleverd betaal je € 0,- verzendkosten. 
  • Voor bestellingen onder € 40,- die binnen Nederland kunnen worden afgeleverd betaal je € 4,75 verzendkosten.
  • Voor verzendingen naar België betaal je € 7,75 verzendkosten
  • Voor verzendingen naar Duitsland betaal je € 8,00 verzendkosten
  • Voor verzendingen naar de UK betaal je € 10,75 verzendkosten
  • En voor verzendingen naar alle andere landen betaal je € 23,30 verzendkosten.